SILCABOARD είναι βυθισμένες σε κενό θερμομονωτικές πλάκες από ειδικές μίξεις αλουμινοσιλικονικών ινών. Οι διάφορες πυκνότητες και οι θερμοκρασίες κατηγοριοποίησης επιτρέπουν την στοχευμένη χρήση σε διάφορους τομείς, όπως η γενική κατασκευή φούρνων, μηχανών και συσκευών, καθώς και στη βιομηχανία αλουμινίου.
Οι πλάκες SILCABOARD έχουν καλή ομοιογένεια και υψηλή σταθερότητα μορφής. Οι ποιότητες 126-35 και 140Z διακρίνονται για την καλή τους αντοχή και έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές σε εφαρμογές στην εμπρόσθια πλευρά. Η μέγιστη θερμοκρασία εφαρμογής είναι συγκεκριμένη για την κατασκευή και σε περίπτωση αμφιβολίας θα πρέπει να συντονίζεται με την τεχνική μας.
Σημείωση:
Για τα μέτρα προφύλαξης κατά τη χειρισμό και τη χρήση αλουμινοσιλικονικής ίνας, καθώς και για τους υγειονομικούς κινδύνους, μπορείτε να ανατρέξετε στο φύλλο δεδομένων ασφαλείας ΕΕ.
Οι πλάκες SILCASAL έχουν οργανική σύνδεση. Αυτές πιέζονται και έτσι έχουν υψηλή πυκνότητα σε συνδυασμό με καλές μηχανικές αντοχές.
Διακόπτες από 10 A - 125 A ειδικά σχεδιασμένοι για ενσωμάτωση σε πίνακες ελέγχου. Όλοι οι διακόπτες είναι κατάλληλοι για τοποθέτηση σε ράγα DIN και για εγκατάσταση σε βάση. Εφαρμόζουν απευθείας στην τυπική κοπή 45 mm.
Συμπυκνωμένο πρωτεΐνη σόγιας
Το VEGACON 70 είναι μια πλήρης πρωτεΐνη σόγιας, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, αφαιρούνται οι αδιάλυτες υδατάνθρακες. Το VEGACON 70 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υποστηρίζει την πέψη της πρωτεΐνης.
Το VEGACON 70 χρησιμοποιείται για κρέατα και αλλαντικά, ζυμαρικά, χορτοφαγικά έτοιμα γεύματα, σάλτσες και βρεφικές τροφές. Σε διαιτητικά τρόφιμα και διαιτητικά ροφήματα, χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη πρωτεΐνη.
Το VEGACON 70 έχει ιδιότητες γαλακτωματοποίησης, σταθεροποίησης και διακρίνεται για την υψηλή του ικανότητα δέσμευσης λιπαρών. Βελτιώνει τη δομή, παρατείνει τη διάρκεια ζωής και είναι κατάλληλο για εμπλουτισμένα τρόφιμα με πρωτεΐνη.
Ποιοτική μαντήλα από 100% μετάξι
Ως κλασικό αξεσουάρ για κοστούμι, σμόκιν ή σακάκι, η μαντήλα σίγουρα δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα. Αυτό το κομμάτι είναι μια διακοσμητική μαντήλα της J.PLOENES σε μια λαμπερή και μοντέρνα απόχρωση τιρκουάζ. Η μαντήλα από 100% μετάξι ταιριάζει εξίσου καλά σε εορταστικές περιστάσεις όσο και σε πιο αθλητικές εμφανίσεις.
Συνδυάστε την μαντήλα ιδανικά με μια αντίστοιχη γραβάτα, για παράδειγμα με ένα λευκό ή γκρι πουκάμισο και φορέστε την με ένα μαύρο ή γκρι κοστούμι. Έτσι, το τετράγωνο ύφασμα στην τσέπη του στήθους θα αναδειχθεί στο έπακρο.
Αριθμός προϊόντος: 14143T021MM
SILCABOARD είναι κεντρικά διαμορφωμένες πλάκες θερμικής μόνωσης υψηλής θερμοκρασίας από ειδικές μίξεις αλουμινιοσιλικονικών ινών. Οι διάφορες πυκνότητες και οι θερμοκρασίες κατηγοριοποίησης επιτρέπουν την στοχευμένη χρήση σε διάφορους τομείς, όπως γενικά φούρνοι, μηχανές και κατασκευές συσκευών, καθώς και στη βιομηχανία αλουμινίου.
Οι πλάκες SILCABOARD έχουν καλή ομοιογένεια και υψηλή σταθερότητα μορφής. Οι ποιότητες 126 35 και 140Z διακρίνονται για την καλή αντοχή τους και έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές σε εφαρμογές στην εμπρόσθια πλευρά. Η μέγιστη θερμοκρασία εφαρμογής είναι ειδική για την κατασκευή και σε περίπτωση αμφιβολίας θα πρέπει να συντονίζεται με την τεχνική μας.
Για τα μέτρα προφύλαξης κατά τη χειρισμό και τη χρήση αλουμινιοσιλικονικής ίνας, καθώς και για τους υγειονομικούς κινδύνους, μπορείτε να ανατρέξετε στο φύλλο δεδομένων ασφαλείας ΕΕ.
Οι πλάκες SILCASAL έχουν οργανική σύνδεση. Αυτές πιέζονται και έτσι έχουν υψηλή πυκνότητα σε συνδυασμό με καλές μηχανικές αντοχές.
Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη
Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO).
Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών.
Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.